Mikä Sandis Trail?

Sandis Trail on Santahaminan suljetulla sotilassaarella järjestettävä todella haastava polkujuoksutapahtuma. Helsingin rantakallioiden sävyttämä 9km reitti haastaa osallistujan ennennäkemättömään elämykseen, jossa etenemisalusta vaihtelee hitaasta hiekasta sekä nopeasta rantakalliosta aina vaativaan kivikkoon asti. Mäkinen reitti tarjoaa röykkyisen ja teknisesti haastavan maastopohjan sekä huomattavan määrän nousua. Elämyksen ja haasteen kruunaa reitiltä avautuva henkeäsalpaava merimaisema Suomenlinnaan ja Helsingin ulkosaaristoon.

Miltä reitti näyttää?

Reitin data

Kilometriä

Nousumetriä

Metriä rantaviivaa

Vaativaa sotilasestettä

Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.8. HUOM! Tapahtumaan ei voi jälki-ilmoittautua.
35
  • Huikea polkujuoksuelämys
  • Kisan aikainen huolto
  • Ajanotto
  • Numero
  • Kisakuva
  • Kenttälounas armeijan soppatykistä
Ilmoittaudu

 

Seuraa tapahtumaa SOMESSA

Facebook

#sandistrail

@liikup

Uutiset

1 year ago
Timeline Photos

Polkujuoksu Saaristossa on oma uskomaton lajinsa, jota pitää kokeilla.

Tänään viimeinen päivä ilmoittautua mukaan Sandistrailiin ja pääset kokemaan Helsingin ulkosaarten lumot.

www.sandistrail.com

P.s. Aamulla ilmoittautumisessa oli pieni tekninen vika, mutta nyt toimii taas moitteetta.

1 year ago
Sandistrail näyttää Helsingin salattuja kulmia polkujuoksijoille

"Helsingin salatut kulmat ja polkujuoksu". Käykäähän lukemassa ennakkojuttu kestävyysurheilu.fi saitilta.

http://www.kestavyysurheilu.fi/kestavyysjuoksu/19368-sandistrail-nayttaa-helsingin-salattuja-kulmia-polkujuoksijoille

(Kaupallinen yhteistyö - Liikup) Kesäkuun alussa 9.6. järjestettävä Sandistrail tuo polkujuoksumaailmaan hieman uutta näkökulmaa, kun kilpailu käydään suljetulla sotilassaarella todella kauniissa merenrantamiljöössä.

1 year ago
Timeline Photos

Pari sataa polkujuoksunystävää jo mukana suljetun saaren haasteessa ja lisää tulee koko ajan. Sunnuntai iltaan 3.6. asti aikaa ilmoittautua mukaan!

Kovimmille menijöille porkkanaksi palkintoina mm. VJ kenkiä ja Garminin tuotteita.

Ja kaikille porkkanaksi Suomen teknisin reitti.

http://www.sandistrail.com/

1 year ago

Polkujuoksukansa alkaa palautua koillismaan ihmeistä. On aika kääntää katseet kohti Helsinkiä ja SandisTrailia:18km rantakallioita ja suljetun saaren helmiä.

Voittajat muistetaan: VJ Sportin kengät, Garminin kello tai Sziolsin lasit. 31.5. asti aikaa laittaa nimi listaan.

www.sandistrail.com

kuva: ONEVISION.fi #nutskarhunkierros2108 #sandistrail

1 year ago
Timeline Photos

Vierailu sotilassaarella 9.6. noudattelee kuvassa olevaa reittiä. Ratamestarimme raportoi noususummaksi noin 200m per kierros, joten tiedossa on merenrantapenkkaa sotilaallisen kovalla radalla.

Ei muuta kuin nimi listaan:

http://www.sandistrail.com/

1 year ago
Arvotaan todellista pitoa ja haastetta

KESÄARVONTA tosimenijöille!

Haluatko kruisailla kesällä kallioilla maailman paras pito jalkojesi alla ja nauttia huipputeknologian läsnäolosta lenkillä?

Tykkää Sandistrailista Facebookissa, tägää kaveri, joka haluaa maailman parasta pitoa jalkojen alle tai Suomen haastavimpaan polkujuoksuun 9.6.2018

31.5.2018 mennessä ystävänsä tägänneiden tai SandisTrailin sivusta tykänneiden kesken arvomme VJ iRock kengät, Garminin tuotepaketin ja osallistumisen Helsingin haastavimpaan ... See more

1 year ago
Sandis Trail 2018 reitti

EI mikään PERUSRATA! Rantakivikkoa, kalliota, terävää penkkaa, hiekkaa ja valkovuokkojen suosimaa satumetsää. Sellasta tarjolla Sandis Trailissa. Tsekkaa video, ja katso mitä on luvassa. Tägää kaveri myös mukaan ja seikkailu suljetulla saarella voi alkaa.

http://www.sandistrail.com/

1 year ago
VJ

1989 Suomen maaseudulla alettiin tekemään kenkiä. Reilut 30 vuotta myöhemmin kengistä on kuoriutunut klassikko ja tekijästä urheilukenkäteollisuuden innovaattori. VJ Sportin tarina on huikea.

Suljetun saaren polkujuoksussa Sandis Trailissa järjestäjiä yhdistää yksi asia: laadusta ei tingitä ja emme juokse samaa uraa kuin muut. Missiomme on:

"Näyttää ja kertoa suljetun saaren tarina haastavan ja rankan kestävyysurheilusuorituksen muodossa suomalaisen yrittäjyyden, sisun ja ... See more

The best grip on the planet - even on slippery icy rocks! Thanks for a cool video @o2trigoteborg @konditionsfilm @arkswimrun @vjsport_sweden!! Ps. More is to come... #thebestgripontheplanet #vj #swimrun #winterswimrun

1 year ago

Kevät alkaa pikkuhiljaa saapua Helsinkiin!

Lumet ovat sulaneet rantakallioilta ja jäät lähteneet mereltä. Se tarkoittaa sitä, että nyt on hyvä aika alkaa siirtämään katseita ja ajatuksia kesän polkujuoksuihin.

Sandis Trail polkujuoksutapahtuma soveltuu mainiosti niin vasta-alkajille kuin myös kokeneemmille kehäketuille. Matkoina on 9km ja 18km, joista jokainen voi valita haluamansa matkan oman kuntotason ja fiiliksen mukaan.

Molemmilla matkoilla on luvassa huikeita ... See more

« 2 of 3 »

Menossa mukana

Liikup
sandis trail
sandis trail
polkujuoksu, trailrunning,

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla